TIM

devojcica

Virdžinija Đeković

Rođena 1985. godine u Pančevu, gde je završila gimnaziju „Uroš Predić“. Studirala Srpsku književnost sa opštom književnošću na Filološkom fakultetu u Beogradu. Diplomirala na Fakultetu dramskih umetnosti na Katedri za menadžment i produkciju pozorišta, radija i kulture. Trenutno je na Master kursu Menadžment kulture i medija (FDU). Radila kao radio voditelj, novinar, PR, projektni menadžer i organizator. Stalna saradnica u organizaciji “Liceulice”. Značajniji festivali i projketi: Festival internacionalnog studentskog teatra – FIST, Festival studentskog filma – FSF, Bitef festival – Bitef polifonija, Festival evropskog filma Palić, Ex teatra fest. Sa kolegama i prijateljima 2011. godine osniva organizaciju „Tačka komunikacije“.

devojcica

Andrija Stojanović

Rođen u Beogradu 1984. godine. Apslovent na Fakultetu dramskih umetnost u Beogradu, smer Menadžment i produkcija u pozorištu radiju i kulturi, apsolvent na Fakultetu za Informatički menadžment Univerziztet Singidunum. Profesionalno iskustvo stekao kroz rad na različtim manefastacijama (Bitef, Belef, FIST, FSF, Radost Evrope), a od 2011 godine osniva udruženje građana Tačka komunikacije i kroz njeno delovanje bavi se osmišljavanjem i produkcijom projekata iz oblasti kulturnog nasleđa, društvene istorije i novih medija.

devojcica

Vladimir Radinović

Rođen u Beogradu 1984. godine. Studirao nove likovne medije na Univrzitetu u Novom Sadu i magistrirao teoriju digitalne kulture na Univrzitetu u Juvaskuli, Finska. Programski urednik društvenog nezavisnog internet radija NOFM.rs. Saradnik na arhitektonsko-edukativnoj platformi Scapes Lab. Muzičkom produkcijom i zvučnom umetnošću se bavi više od 10 godina i svoje radove je predstavljao na izložbama i festivalima širom sveta. Zaljubljenik u psihogeografski pristup istraživanju grada i digitalnu kartografiju.

devojcica

Vladimir Dulović

Rođen 1977. u Beogradu gde je završio osnovnu školu, gimnaziju pa potom diplomirao na Odseku za istoriju Filozofskog fakulteta sa temom „Nazivi beograskih ulica i trgova kao ogledalo ideologija vladajućih sistema“. U međuvremenu sam bio polaznik glavnog programa Beogradske otvorene škole gde je dobio nagradu za najbolji završni rad 2002/3. Master studije srednjoevropske istorije završio 2010. godine na Central European University u Budimpešti. Paralelno učestovao na međunarodnom projektu o novonastalim nacionalnim identitetima jugoistočne Evrope. Pisac je i urednik više turističkih vodiča o Srbiji i regionu iz edicije In Your Hands.

devojcica

Nevena Desivojević

Diplomirala Menadžment i produkciju pozorišta, radija i kulture na FDU u Beogradu. Prvi realizovani projekat tokom studija je priručnik Međunarodna kulturna saradnja-primeri dobre prakse 2009/2010. Festival internacionallnog studentskog teatra – FIST(2009-2013) bio je značajna prilika za sticanje iskustva u oblasti pozorišne produkcije. Kasnije se priključuje BITEF-u( 2010, 2012, 2013) gde radi kao trup menadžer . Kroz rad na Strategiji razvoja kulture grada Aranđelovca, u istom gradu pokrenula je festival KOLAЖ. Svoja interesovanja za film, razvila je snimanjem kratakog dokumentarca, Cifras y letras (Barselona, 2013.) i upisala školu filma KVADRAT (2013-2014).

Sadarnici

  • Darko Stanimirović, fotograf, ux diazajner
  • MIloš Malović, programer
  • Džordžija Đeković, dizajnerka
  • Mane Radmanović, dizajner
  • Ivan Kovanović, prevodilac

Volonteri

  • Eva Škorić – studentkinja druge godine studija Menadžmenata u kulturi, FDU
  • Marijana Stefanović – studentkinja druge godine studija Menadžmenata u kulturi, FDU